Pe 2 iunie, în curtea Bisericii din Porollissum am ărbătorit împreună cu copiii noștri într-o atmosferă de neuitat „Minunata lume a copilăriei”, un eveniment in care am încercat să oferim copiiilor activități și surprize memorabile.
Minnie a fost vedeta zilei! Cu multă energie și entuziasm, Minie i-a implicat pe copii în dansuri pline de voie bună și i-a învățat coregrafii care au adus zâmbete pe fețele tuturor.
Toboganul gonflabil a fost atracția principală, copiii urcând și coborând fără oprire, bucurându-se de adrenalina și distracția oferite de acest joc.
Desenele pe asfalt au transformat curtea bisericii într-o expoziție colorată, plină de creativitate și imaginație. Fiecare copil și-a lăsat amprenta artistică, creând opere de artă care au bucurat privirile tuturor.
Mâncarea delicioasă  oferită de restaurantul „Divino”a fost pe placul tuturor, cu gustări și prăjituri care au completat perfect atmosfera de sărbătoare.
Și ce ar fi fost Ziua Copilului fără înghețată.Copiii s-au răcorit și s-au delectat cu cele mai gustoase și colorate sortimente de înghețată.
Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul acestui eveniment! A fost o zi cu adevărat specială, plină de bucurie și momente de neuitat pentru toți copiii prezenți.
Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!